Terug naar Nieuws

De laatste voorbereidingen op het seizoen in het hoge Noorden, door Anne Leltz

Gepubliceerd op:
De laatste voorbereidingen op het seizoen in het hoge Noorden, door Anne Leltz

De blaadjes aan de bomen veranderen in de meest mooie herfstkleuren en wie vroeg genoeg uit bed komt, voelt de eerste kou van de winter al aankomen. De herfst is nu echt in Nederland en dat betekent voor ons dat de eerste wedstrijd in Amsterdam voor de deur staat. Eindelijk! Om ons optimaal voor te bereiden, werkten wij afgelopen weekend een laatste trainingskamp af in Roden waarbij fiets- en ijstrainingen werden afgewisseld.

De sfeer zat er goed in, ook het weer hadden we mee. Hierdoor konden we zaterdag een mooie duurrit onder leiding van Rudi door de bossen maken. Ook op het ijs waren de omstandigheden goed, de ijsvloer in Groningen lag er goed bij waardoor er met de tempo rondjes snelle tijden werden neergezet. Dit allemaal in onze nieuwe flitsende pakken.

Om het teamgevoel nog een extra boost te geven voor de wedstrijden, hebben we nuttige sessies gehouden met sportpsychologe Luca en onze ploegleiders. Hierin hebben we onze missies, strategieën en visies besproken.

Buiten de fysieke en mentale trainingen, werd er veel gegeten en gelachen. Een weekend waarin we vertrouwen op het ijs hebben kunnen ontwikkelen en waar we weer een dichter naar elkaar zijn toegegroeid als team.

Na heel lang wachten en een mooie zomer, zijn wij klaar voor onze eerste wedstrijd in Amsterdam. Tot zaterdag om 19uur op de Jaap Eden!

Bekijk de complete agenda

De laatste keer in Leeuwarden, door Janet Beers

De laatste keer in Leeuwarden, door Janet Beers

Zaterdag 11 maart reden de beloften- en topdivisierijdsters hun laatste wedstrijd van het seizoen in Leeuwarden. En voor Jade, Janet, Jessica en Sandra ook de laatste in OCRE-Haak kleuren. Ze stoppen …
 
Strijden in het Zweedse Luleå

Strijden in het Zweedse LuleƄ

Afgelopen week gingen de topdivisierijdsters en Muriël van start op het zee-ijs van Luleå, voor de laatste natuurijswedstrijden van het seizoen. 80, 40 en 100 kilometer stonden er op het me…